Stoprocentně nová, stoprocentně přírodní, stoprocentně krásná

Články o pleti
Lhala by žena, která by se snažila tvrdit, že se nezajímá o svůj vzhled a o módu. Každá přeci minimálně pečuje o svoji pleť a zejména se pečlivě stará o svoje vlasy. Vlasy jsou korunou hlavy. A móda a vlasy jdou samozřejmě spolu ruku v ruce.
 
Ženy se barvení vlasů věnují už od nepaměti, již v antických dobách se příslušnice něžného pohlaví chtěly líbit a své vlasy si pomocí různých roztoků a směsí barvily na tmavo. Postupem času se objevily i odstíny světlé, červené ale i zelené, vždy podle dobových trendů. A ty se v podstatě v různých fázích střídají i dnes. Samozřejmě, že někdy je na místě experimentování, kdekdo se ale nakonec rád vrátí k léty osvědčeným trendům. A takový je i hit na letošní podzim a zimu. Krom vysoce uměleckého a luxusního směru, který se orientuje na preciznost a řemeslnou dovednost, se vrací nesmrtelná šedesátá a sedmdesátá léta, vděčný zdroj každého módního milovníka.
 
I v hippie éře ženy samozřejmě podléhaly barvení vlasů, protože móda je nejen o střihu, ale zejména také o barvě. A móda té doby byla vskutku vychytaná, nikdo se nemůže divit, že se k ní tak rádi vracíme. Co už je však naštěstí díky vývoji a výzkumu úplně jinde, je složení barev a jejich působení na strukturu vlasu.
 
"Úprava účesu má i v kadeřnických salónech svoje pravidla a limity. Na to už ale můžete směle zapomenout, protože teď vstupuje na trh jednoduchá vychytávka, která tato omezení ruší. A přitom nejde vůbec o nic složitého."
 
Ecoplex je profesionální vlasový systém, který je přímo vstupenkou do budoucnosti, do ráje krásných, zářivých a zdravých vlasů, byť obarvených. Celé kouzlo spočívá v 100 % přírodní formuli X.FACTOR, která přímo obnovuje vnitřní strukturu vlasu, proto má Ecoplex okamžitě viditelný a hlavně trvalý efekt. Jedinečný komplex je složen z honokiolu a magnololu, což jsou výtažky z magnolie, dále z extraktu z tropické rostliny noni, z výtažků a olejů z chřestu, lískových ořechů, meruňkových jader a citrusů. Aktivní složky formule pronikají do kortexu vlasu, kde obnovují a vytváří disulfidové můstky, které jsou při chemických, tepelných a mechanických procesech nejvíce poškozovány – díky tomu se struktura vlasu uzavře a ten se ihned stává zdravějším, odolnějším, pevnějším a silnějším. K tomu se přidávají výhody – Ecoplex je vhodný pro všechny typy vlasů, prodlužuje odolnost a zářivost barvy, nedráždí vlasovou pokožku, chrání vlasy, navíc odpovídá nárokům na zelenou kosmetiku, je ekologický, šetrný a neobsahuje parabeny.
 
Zároveň je skvělé, že práce s Ecoplexem vůbec nenaruší vaše dosavadní postupy a zvyky, což kadeřníci určitě ocení. Naopak to poskytovaný servis rozšíří. Vůbec není potřeba měnit poměry přísad nebo prodlužovat dobu působení, aplikace je také velice jednoduchá.  Zkrátka tři rychlé a snadné kroky pro zdravé, silné a kvalitní vlasy s přirozeným vzhledem.

Chcete doporučit péči?

Spolupracujte s námi