Novinky Alissa Beauté

Petra Šindelková Články o pleti
Jak už asi za ty roky víte, novinky máme každý půlrok. Toto jaro jich ale bylo dost a budou vás opravdu bavit.

Jako první bych začala řadou Hyalu. Zde přibyla maska a krém na profesionální použití, a krém na domácí péči.
Řada má liftingový efekt, zpevňuje kontury a navíc hydratuje, což většinou není primární efekt liftingových řad.
Již po prvním ošetření uvidíte zjemnění vrásek, sjednocenou barvu pleti, vyplněnou pleť a na dotek jemnější pokožku.
Maska má gelovitou konzistenci, proto ji můžete zapracovat ultrazvukovou špachtlí nebo mezoterapií. Zvýšíte tím efekt vyplnění a hydratace. Skvělý efekt uvidíte také v kombinaci s kyslíkovým přístrojem. Masku nezapomeňte před smytím ještě zamasírovat, ať se jí vstřebá co nejvíce.
Na léto by vám řada neměla určitě v salonech chybět pro klientky před a po dovolené.

Ošetření můžete kombinovat i s další novinkou, a tou je půlměsíčková oční maska, která zjemňuje vrásky kolem očí, hydratuje, vyživuje oční okolí a redukuje váčky i kruhy pod očima. Skvělého efektu docílíte, pokud aplikujete na oční masku ještě alginátovou masku.
Na domácí péči můžete poradit dát si sáček přes noc chladit do lednice a ráno aplikovat na oteklé oči.
Taková moje domácí vychytávka: masku si dávám večer - 15 minut působí pod očima, poté sundám, nechám z pytlíčku nasáknout zbytek séra, které tam zbylo, a přiložím na 15 minut na vrchní nepohyblivé víčko.

Další dvě novinky přibyly do řady bioaktivních sér, která jsou velmi oblíbená, jak na práci v salonu, tak na domácí péči. V salonu miluji možnost kombinovat jich více při jednom ošetření a klientky si rády pokaždé berou jiné. Střídají je a zkouší kombinace, které jim doporučím.

První novou bioaktivkou je Botox Like (nezaměňujte ji s botulotoxinem). Sérum je čistě přírodní a látky jsou pleti vlastní. Je plné peptidů, které zabraňují kontrakci svalů a tím lámání kolagenu, a peptidů, které chrání kolagen proti tvrdnutí. Obsahuje i kyselinu hyaluronovou, která vyplní jemné vrásky a zjemní povrch pleti.
Sérum použijte na konec ošetření pod krém a na doma ho doporučte používat 2x denně. Po cca dvou až čtyřech týdnech je vidět krásný efekt jemnějších vrásek. A stačí aplikovat pár kapek, má lehkou, gelovou texturu.

Druhým sérem je Glow Eye. Takové oční sérum celé značce, a určitě i vám, chybělo. Má projasňující efekt, zjemňuje vrásky, potlačuje tmavé kruhy a váčky. Sérum má vždy jemnější konzistenci a působí více v hloubce. Vzhledem k tomu, že pokožka očního okolí je 4x tenčí, než na zbytku obličeje, je potřeba se o ni dostatečně starat a posilovat ji. Když bude dobře vyživená a hydratovaná, i kruhy pod očima budou méně viditelné.
Nezapomínejte také na to, že i první vrásky se nejčastěji objevují kolem očí. Proto při ošetření nezapomínejte ošetřovat oční okolí i mladým klientkám a poučte je, jak by se o něho měly starat doma. Při ošetření se nebojte aplikovat sérum 2x, a to pod masáž či masku, a pak na závěr pod oční krém.

Předposlední novinka patří do řady Delicate, a je jí krém Eczederm. Ocení ho hlavně klienti s pletí velmi citlivou, atopickou, s lupénkou či trpící na dermatitidy. Krém je vhodný nejen na obličej, ale i na tělo, a to nejen svým složením, ale také velikostí, prodává se totiž v tubě 150 ml. Vhodný je i pro děti, klidně od miminek.
Hlavní aktivní látkou je tu konopný olej, který je velmi zklidňující, hojivý a ulevuje od pálení a svědění. Výsledky se dostaví velmi rychle a vám se uleví.

A poslední novinkou je čisticí gel. Stále se řešilo, že mléko je pro některé typy pleti moc hutné a pěna zase někomu nestačí. Proto se vyvinul gel, který skvěle odlíčí i větší vrstvu make-upu, hydratuje a zklidňuje, a to opět díky konopnému oleji. Ocení ho hlavně klienti s mastnější a nečistou pletí, atopickou pletí a lupénkou, protože pokožku nestahuje.
Myslím, že gel teď předběhne pěnu a stane se bestsellerem.

Petra Šindelková

Chcete doporučit péči?